Photobucket

22 Nisan 2010 Perşembe

Son Anket Sonuçları ve Beraberinde Getirdikleri



Efenim hatırlarsınız Balkonlu Ev mi? Göbeksiz Erkek mi? anketinin sonuçlarına göre blogumu genç bayanlar okusun diye yapmam gerekeni yazmıştım. Bunun üzerine blogda kimlere yer vermeliyim diye bir anket yaptım. Anketim sonuçlandı, yalnız bu kez rekor katılım söz konusu: 134!! Bildiğiniz 134, hani yüz otuz dört diye okunan!!!



















Ya, böyle apışıp kalırsınız! okunuyor olm benim blog! Günceli de takip ediyorum, kadınların gözüne de hitap ediyorum. Daha doğrusu rahmetli Pete Steele kadınların gözüne hitap ediyordu, ama olsun, ben de sebeplenirim bundan.

Şimdi bu anketin sonuçlarından çıkarımlarımızı yapalım:

Guns'n'Roses 43 oy (32%)

Şimdi bu Guns'n and Roses arkadaşlarımız seçim sistemindeki dengesizlikten iyi faydalanmış, aldığı oya göre mecliste fazla sandalye kapmış olabilirler ama napalım, demokrasinin kusurları bunlar. hor görmemek lazım. Onlar da bu vatanın evladı. Şunu demek istiyorum, olm ben sevmiyorum bu grubu! İnadına mı oy verdiniz lan bunlara??? Yok lan, öleceğimi bilsem yazmam burda! Videosunu bile koymam! Zaten bu grubun dinleyicisi olan kızlarla da flört etmem.



















Radiohead 16 oy (11%)

Bu radyo kafa arkadaşların eski eserleriyle sevişirdim de OK Computer ile nasıl gaz verdilerse, coştukça coştular zibidiler. Bazı dergilerde "Yüzyılın albümü" dediler ulan. Edep yahu! Dark Side Of The Moon var, Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band var, London Calling var, A acayipsin var di mi efenim? Anlaşıldı Bilgisayar'a gelene kadar tonlarca albüm var. E, ne oldu? Abiler bu gazı aldı, abarttılar deneysellikleri. Utanmasalar albüm niyetine Cam Deney Tüpü, Eküvyon Çubuğu falan verecekler! Laborant oldular başımıza! Üzgünüm, bunları da pek yayınlayamam bu blogda. Ama bunu veriyorum, dahasını istemeyin:

















Daha ben napayım! Bütün Street Spirit videoları embed olayına kapatılmış! Şansınıza küsün! Ayrıca, karamsar, içine kapanık manita istemem ben!


Anathema 15 oy (11%)

Bu arkadaşlarla ilgili bir anekdot anlatayım, lafı uzatmadan. Therapy?'nin forumunda en son gittiğiniz konser başlığı var. Orada bir İngiliz arkadaş yazmış "geçen cumartesi Anathema" diye. Sordum "birader, neredeydi konser, kalabalık mıydı?", bu da "ufak bir kulüpteydi, içeride 90-100 kişi vardı yoktu" diyince, "lan bunlar burda 2-3bin kişiye çalıyor" dedim. Ne cevap verse beğenirsiniz? "Doğrudur, çünkü konserde 3 Türk'le tanıştım!"

Başka sorum yok, tanık sizindir...


Placebo 6 oy (4%)

Bak bu oy beni şaşırttı! Zira daha fazla oy bekliyordum ama kazın ayağı öyle değilmiş! (Nasıl bir deyim lan bu! Kazın ayağı hakkında kim iddiada bulunmuş ki, gerçeğin farklı olduğu ortaya çıkmış? Hey allahım!) Ne diyordum? Hah, Placebo daha fazla oy almıştır diye bekliyordum ama demek ki artık eşcinsellik fazla prim yapmıyormuş. Halbuki daha dün bu konuyla ilgili bir muhabbet yaşadım. Şöyle ki, dünyanın en gereksiz gruplarından biri olan Sugar Ray'in solistinin bir davetten pozunu gördüm yanında Paris Hilton'la:


















Dikkat ederseniz zibidinin üstünde ismi öksürük efekti gibi olan Gorgoroth tişörtü var. Böyle bir adamın üzerinde ne işi var lan bu tişörtün diyerek Kırmızı Sekiz ekibinden Faster'a yolladım. Gelen cevap "işin içine eşcinsellik girince popüler kültürün bir parçası oluyorsun". Gorgoroth'un ismi emir kipi gibi olan solisti Gaahl (adamın adını her duyduğumda sonuna "Buraya" eklemek geliyor içimden. Gaahl buraya, gaahl) eşcinsel olduğunu açıklamıştı yakın zamanda. Üzüldüm tabi Placebo'nun aldığı oya, halbuki ilk albümleri, teheyy ne albümdür be! Ayrıca dinleyicilerinin de fantezilerinin çok geniş yelpazede olduğunu düşünmüşümdür hep.



Aerosmith 11 oy (8%)

Dünya Rockın ve Rol tarihinde kendini bu kadar madara eden grup azdır heralde. 2009'un son bir ayını Steven Tyler ayrıldı gruptan diyerek geçirdiler. Her yerde tutarsız açıklamalar yaptılar, sonra da websitelerinde yeni turne programını bir video ile sundular. En çok da Steven konuştu! Daha ne diyeyim! Koskoca Aerosmith, reklam için böyle maymunluklar yapacak bir grup muydu? Yok size video mideo! Böyle abuk subuk işler çeviren grubun dinleyicisi de nazlı olur, gösterir de vermez, uğraşamam.


HIM 3 oy (2%)

Tehlike çanları çalıyor!!! Koskoca HIM 3 oy alıyor! Bu ne demek biliyor musunuz sevgili okurlarım? Bu blogu 20 yaşın üstünde insanlar takip ediyor! Genç nesil, çıtır diye tabir ettiğimiz türden bayanlar okumuyor!!! İşte buna bir çözüm bulmak lazım!


Nitro 40 oy (29%)

Bu kadar sevdiğinizi bilseydim, daha üstüne düşerdim bu grubun. Uzun süre ara verdik, işler güçler yüzünden ama artık geri dönme vakti değil mi? Bana bakın, 21 Mayıs'ta vereceğimiz konserde yoklama yapacağım, bu 39 kişi (1 oy ben verdim de) orada mı diye. Siz oy verdim de kurtuldum sanıyorsunuz ama yok öyle şey hepinizin isimleri elimde!




















O kadar da güzel, sanat içerikli afiş yaptık, gelmezseniz ayıp olur bak! Hadi bu sayfayı terk etmeden önce güzel dostum (sizden güzel olmasın) Mata Leao'nun çektiği şu pırıl pırıl videoyu bir izleyin de nostalji olsun. Sene 2007....




Bookmark and Share

5 yorum:

  1. Video için telif isterim Erdem efendi!!! emeğe saygı lütfen.

    YanıtlaSil
  2. haklısınız mirim, mamafih şu an reklam gelirimiz yok. ben sizin adınızı geçireyim, sizin de reklamınız olsun ama lütfen okurlarıma sulanmayın.

    YanıtlaSil
  3. Sordum "birader, neredeydi konser, kalabalık mıydı?", bu da "ufak bir kulüpteydi, içeride 90-100 kişi vardı yoktu" diyince, "lan bunlar burda 2-3bin kişiye çalıyor" dedim. Ne cevap verse beğenirsiniz? "Doğrudur, çünkü konserde 3 Türk'le tanıştım!"

    Hahaha Anathema muhabbeti süpermiş

    YanıtlaSil
  4. Ben oyumu Nitro'ya kullandım.Diğer grupların hiç birinden hoşlanmam.Hatta bu grupları söyle bir anket içersine sokabilirdin.
    Dünya müzik tarihinin en balon isimleri hangileridir veya yerlerini hak etmeyen isimler.Bunlara birde u2 denen salak grubuda ekleyebilirsin.
    21 Mayısta orda olucaz inaşşahh.
    Blog olayıda iyi gidiyor.Okyorum yazılarını.Bence çok geç kalmışsın bu işte.

    YanıtlaSil
  5. Ben de oy verdim Nitro'ya ama gelemiyorum. :( Buradan sayın rektörüm Alper Akınoğlu'na sesleniyorum, sen tam bir orospu çocuğusun. 17 mayıs (Lamb Of God)-29 mayıs (Deicide) arası final mi olur lan? Al işte Nitro da gitti.

    YanıtlaSil