Photobucket

2 Mayıs 2010 Pazar

Dünya üzerinde en çok nefret ettiğim adam!



Şu kainat üzerinde tonlarca insandan nefret ederim de Matt Harding kadar kimseden nefret etmedim arkadaş. Sen git Stridegum diye bir firmayı sponsor ol, dünyayı gez, yetmiyormuş gibi bir de videosunu çekip izlet herkese! Yunanlı yapmaz lan bu adamın yaptığını!



Beyimiz aslında bir oyun tasarımcısı. Destroy All Humans, Army Men RTS, Dark Reign 2, Battlezone II: Combat Commander, Zork: Grand Inquisitor gibi oyunların tasarımlarını falan yapmış bir arkadaş. Nereden esti de dünyayı gezdi ve bunu hepimize izlettirdi, çok merak ediyorum.


Tüm dünyanın keyifle, hasetler, nefretle izlediği bu herifin ve videosunun bir parodisi yapılmış, izler izlemez yerlere yattım ve geberdim gülmekten. Sizlerle paylaşmak istiyorum:


Bu güzel video üzerine aklıma gelen ünlü "Kruşçev Küba'da" isimli fıkra geldi:

60'lı yıllar, dönemin SSCB devlet başkanı Kruşçev müttefik ülke Küba'yı ziyaret edecek. Devlet büyükleri bir araya gelmişler Kruşçev'e özel bir hediye verelim demişler ve "Kruşçev Küba'da" isimli bir tablo yaptırmaya karar vermişler. Ülkenin en ünlü ressamına gitmişler, adam üstün bir ressam ama alkolik! "Tamam" demiş "yaparım o resmi, siz içkiden haber verin". Adama durmadan istediği her içkiyi yollamışlar.

Resmi teslim etmesi gereken gün gelmiş, ressam resmi bir güzel paketlemiş getirmiş. Bir açmışlar pakedi, resimde bir adamla bir kadın halvet oluyorlar!!!

- Kim bu kadın?
- Kruşçev'in karısı
- Kim bu adam?
- Kruşçev'in bahçıvanı
- Kruşçev nerede?
- KRUŞÇEV KÜBA'DA!!!



Bookmark and Share

1 yorum:

  1. Download Game Alto’s Adventure Free
    Join Alto and his friends as they embark on an endless snowboarding odyssey. Journey across the beautiful alpine hills of their native wilderness, through neighbouring villages, ancient woodlands, and long-abandoned ruins.

    In Game Alto’s Adventure – adventure games free – The game tells the story about a young boy who got bored at the top of the mountain. He’s tending llamas and watching the flame of the lonely fire. Suddenly the animals take off and run down. The protagonist takes snowboard and sets off to rescue his llamas. Be ready to ride along rooftops and jump over huge pits performing various tricks.
    Click this link to download https://downloadgamesfree.mobi/game-altos-adventure-free-download.html
    Top best adventure games in here: https://downloadgamesfree.mobi/free-adventure-games-download

    YanıtlaSil