Photobucket

21 Haziran 2011 Salı

GG ALLIN is alive!





















Bu blogu açtığımda yazdığım ilk yazı GG Allin ve onun belgeselini çeken yönetmen Todd Phillips hakındaydı. Hazır abinin yeni filmi HANGOVER 2 ortamları dağıtırken bunun ekmeğinden faydalanayım diye bu okuduğunuz yazıyı yazdığımı sanıyorsan aldanıyorsun dostum!

Zira, GG Allin'in abisi Merle Allin önderliğindeki MURDER JUNKIES yıllar sonra ilk kez gerçek bir albüm yayınladı: ROAD KILLER






















Bugüne de hep bir GG ALLIN TRIBUTE BAND havasında takılan MURDER JUNKIES turnelerde falan paso GG ALLIN şarkılarını çaldı durdu ama sanırım bu tarz takılmak abileri kesmemiş ki bir albüm kaydetmişler. Baştan ifade etmem lazım ki, bu albüm resmen bir GG ALLIN albümü! Leş, pis, iğrenç ve saldırgan. Hataları, kusurları takmamışlar. Yazılabilecek en leş sözleri de yazmışlar. İşin ilginç yanı vokaldeki PP Duvay (They Hate Us grubunun solisti) ses olarak aynı GG Allin!


Albüm baştan sona umarsız, yüzeysel, basit, güçlü şarkılardan oluşmakta. Benim favorilerimden biri 48 Days.


Ancak bu albümü özel kılan şey ise albümün sonuna sakladıkları şarkı:


Adından da anlaşılacağı üzere katıksız bir GG Allin şarkısı olan Piss Drinking Jew aslında GG Allin'in ölmeden önce yazdığı son şarkılardan biri ve ilk kez insan içine çıkıyor.

Merle Allin, sözüm sana: Eğer bu şarkının GG Allin vokali ile kaydedilmiş bir demosu var ve bunu yayınlamazsan adam değilsin!

Not: Yazının başındaki GG ALLIN resmi kendisine hediye ettiğim kalemlerle yengeniz tarafından çizilmiştir!

1 yorum:

  1. http://www.facebook.com/notes/otto-erickson/gg-allin-1978-1993/118057408281789

    YanıtlaSil