Photobucket

31 Mart 2010 Çarşamba

İnsanda utanma olur - vol.1



Arakçı milletiz anasını satayım.

















Araklıyorsunuz, bari bozmadan araklayın, üsturuplu bi şekilde değil mi? Ama yok, illa ki kaportasını bozacaz, şanzımanını dağıtacağız orijinalin.

Millet böyle olunca şarkıcısı da böyle oluyor, alıyor leziz bir şarkıyı, bütün façasını bozup bize kakalıyorlar. Denk geldikçe de buraya koyacağım, herkes gerçekleri öğrensin! 70 milyon burayı okuyor sanki!

ALPHA BLONDY - Sebe Allah Y'e


Şimdi bu Alpha Blondy abimiz güzel bir abimizdir. Fildişi Sahilleri'nde doğmuş büyümüş bir reggaecidir. Diğer reggaeciler gibi sırıtan zenci modeli değil, bizzat dertleri olan, sorunları olan bir abimizdir. Fransızca, İngilizce, Arapça, İbranice şarkılar söyler, kardeşlik türküleri yakar. Jerusalem olsun, Cocody Rock olsun, Apartheid Is Nazizm olsun, çok da hem kulağa hem beyne hitap eden müzik yapar. Bu Sebe Allah Y'e şarkısında da bir teslimiyet vardır Allah'a. Ama aşağıdaki herif naapmış? Bu şarkıyı bir inkar şarkısına çevirmiş!!!

SONER ARICA - Suçum Yok


ulan hiç mi acımadın şarkının orijinaline? Allah korkusu da mı yok sende? Yarın öbür gün öldüğünde sormicaklar mı sana "ulan hem şarkıyı apartmışsın, hem de içine etmişsin.. hatta şarkı da Allah kitap içerikli şarkı, münafık herif" demeyecekler mi sanıyorsun? Atacaklar cehenneme ama merak etme ben de orada olacağım*, kazanına kömür atan zebaniye rüşvet vereceğim!


Bookmark and Share

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder